Tuesday, July 24, 2007

Noci şimdi Atom films de gösteriliyor.

Atom film Noci isimli filmimi lisansladı. Bi ucuz tatil parası kadar da telif ödedi bana. Şu ana kadar 8000 küsür kişi ziyaret etmiş filmi, sizde belki bi göz atmak istersiniz.

Noci filmi aslen 2005 yılında yaptığım bir iş. ancak Atom films le anlaşma yapmak icin özgün müzik gerekliydi. Gürkan da müzikleri yaptı , filmin tipografisinide elden geçirdik bence gayet iyi oldu.

Atom films kısa filmleriyle para kazanmak ve daha fazla insana ulaşmak isteyenler için iyi bir fırsat şansınızı deneyin kesinlikle.

Labels: ,

4 Comments:

Blogger DoGHo said...

orjinal müzikle çok daha iyi olmuş zaten. dark tune'lar için gürkan arkadaşıma selam ederim burdan. gökhan arkadaşıma da iki çift lafım var bu işle ilgili. bence textual açıklamaları çıkarsan çok daha süper olcak bu iş gökanım. onlar biraz bakkal felsefesi gibi kalıyo desem kusuruma bakmazsın heralde. metinle aslında yarattığın imgelerden çıkarılabilecek bissürü anlam olasılıklarını kapadığını düşünmekle birlikte herşeye rağmen ellerine sağlık diyorum.

July 26, 2007 4:16 AM  
Blogger Gokhan Okur said...

dogho aslında haklısın , textle izleyiciyi kısıtlıyorum. ancak bi yandan da onu yönlendiriyorum. birazda benim demek istediklerimi anlasınlar. olmaz mi öyle?

July 29, 2007 7:13 AM  
Blogger emre said...

yahu burda kullanılan grafikler,fiğürler nerden geliyor ?
bunu çok önceleri izlemiştim bir forumda aklıma takıldı yaklaşık 2 senedir de bilgisayarımdaymış hep merak ettim

August 20, 2007 5:31 PM  
Blogger saLee said...

gokhan walla sarkının degısmesi bence daha bir gusellik ve gizem katmıs...gerci linkin park o sarkısıda hic fena degildi ama yine böle cok hos olmus gürkan mıhcınında eline sağlık walla.

January 24, 2008 6:58 AM  

Post a Comment

<< Home